برگزاری کرسی آزا د اندیشی : رابطه انسان با خداوند از منظر سبک زندگی اسلامی در مدرسه علمیه فاطمه الزهرا (س) تنکابن
anin";” lang="FA"> به منظور نهادینه سازی فرهنگ گفتگو ونقد عالمانه در برخورد با نظرات مختلف وتقویت روحیه حقیقت جویی وترویج فرهنگ تفکر واندیشه ورزی ،کرسی آزاد اندیشی با موضوع “رابطه انسان با خداوند از منظر سبک زندگی اسلامی” همراه با پرسش و پاسخ با حضور آقایان دکتر علی اوسط خانجانی (استاد ارئه کننده بحث)،حجت الاسلام والمسلمین محمد علی شاکریان(استاد منتقد بحث)،حجت الاسلام والمسلمین دکتر غفار شاهدی (استاد داور)ومسئول سازماندهی نظارت منطقه پنج خانم رضایی نیا ، معاونت پژوهش منطقه خانم اردشیری ومعاونین پژوهش واعضای هسته پژوهش مدارس غرب استان مازندران (کلاردشت،نوشهروشهید مطهری تنکابن )واساتید ،کادر، طلاب سطح 2 وسطح3در این مدرسه برگزار شد.
زهرا هدایتی همت مدیر مدرسه علمیه ضمن خیر مقدم گویی به مدعوین سخنانی را پیرامون ضرورت برگزاری کرسی های آزاد اندیشی در مدارس علمیه از دیدگاه مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) بیان کردند.
دکتر علی اوسط خانجانی محقق و استاد حوزه و دانشگاه طی سخنانی اظهار داشت: در اصل رابطه انسان با خدا یک رابطه تکوینی و غیر قابل انکار می باشد زیرا او فقط سرچشمه منبع فیض و نعمت سعادت می باشد. اما در سبک زندگی اسلامی علاوه بر این ارتباط ، رابطه تشریعی هم وجود دارد که دو عنصر اختیار و آزادی در آن تا ثیر گذار می باشد. حرکت کردن در چارچوب اراده الهی و اوامر و نواهی الهی با عث تقویت این رابطه وفلاح و رستگاری خواهد بود. مقام معظم رهبری فرموده اند :« سبک زندگی باید بر اساس آموزه های قرآنی و روایی که برای ما از طریق رسولان الهی بیان گردیده باشد تا هدف از خلقت حاصل گردد. »
حجت الاسلام محمد علی شاکریان استاد حوزه بیان کرد: این موضوع دارای ابعاد وسیعی می باشد که هر کدامشان دارای دریایی از مطالب و مبانی فکری و نظری می باشند .جا دارد که کارگروهی ویژه تحقیق و پژوهش در منابع عظیم دینی وفقهی پیرامون این موضوع با سرپرستی و راهنمایی اساتید توانمند وآگاه تشکیل شود و مطالب جمع آوری شده در قالبهای مختلفی چون کتاب ، نشریه ، گاهنامه یا مجلات تخصصی یا داستان برای بهره مندشدن همه اقشار جامعه تهیه شده و با ذکر سند مکتوب گردد تا نسلهای بعد ما هم بتوانند از آن استفاده نمایند.
حجت الاسلام دکتر غفار شاهدی محقق، استاد حوزه و دانشگاه بعد از جمع بندی مباحث مطرح شده بیان کرد : پیرو فرمایشات مقام معظم رهبری برای ترویج سبک زندگی اسلامی به دو مسئله باید توجه شود :یکی آسیب شناسی و بررسی آثار سبک زندگی غیر دینی ودیگری گفتمان سازی و تبادل یافته ها در میان یکدیگر برای ترمیم آسیب های حاصل شده و جایگزین کردن سبک زندگی اسلامی در میان خانواده ها. زیرا ما به دنبال ایجاد تمدن اسلامی هستیم و برای رسیدن به این هدف باید چند گام مهم ازجمله : انقلاب اسلامی ، نظام اسلامی ،دولت اسلامی ، جامعه اسلامی را برداشته تا موفق به تشکیل تمدن اسلامی که هدف اصلی همه آن حرکت ها است برسیم . معاونت پژوهش